Workshops en Cursussen

INLOOPBEE’S

Data Inloopbee 2021

We zijn gelukkig weer lekker bezig met de inloopbee’s en de workshops!

In elke oneven week op donderdagavond (van 19.15 u tot 21.30 u) en op vrijdag van 10.00 u tot 12.30 u en van 13.30 u tot 16.00 u zijn er bee’s. Gezellig weer samen aan je eigen projectje werken . Kosten: € 5,- per keer. Koffie en thee met iets lekkers inbegrepen.

Vooraf inschrijven is niet meer noodzakelijk.

Lopende WORKSHOPS 2021

Primeur in de Randstad!

Wilma Brouwer is zeer bedreven in het maken van mooie quilts met veel borduurwerk  Haar quilt tale of two bad mice is geïnspireerd op het ontwerp van Beatrix Potter.

Muizenquilt van Wilma Brouwer

We organiseren op zaterdag 13 en 27 november a.s. deze tweedaagse Workshop van Wilma Brouwer. Deze workshop is volgeboekt.  
Schrijf in via : Inschrijfformulier MoniQuilt 2021

Op de eerste cursusdag leer je het ontwerpen van die quilt en het opzetten van de basis van een blok. We werken bij voorkeur met Japanse stofjes, omdat dit de quilt zo bijzonder maakt.
Op de tweede dag zal het accent liggen op het borduurwerk.
De prijs voor de gehele workshop is € 129,-  (2 dagen) inclusief een startpakketje japanse stof, DMC , koffie/thee en een gezellige lunch tijdens de workshop.

 

 

Kerst 2021

Het vervolg van 2020: wat is er met Rudolf?
Onze Kerst Mystery houden wij op:
Vrijdag 10 december van 10.00 u tot 12.30 u (VOL geboekt)
Zaterdag 11 december van 14.00 u tot 16.30 u (VOL geboekt)
Zondag 12 december van 14.00 u tot 16.30 u (VOL geboekt)
Maandag 13 december van 10.00 u tot 12.30 u (besloten groep)
Zaterdag 18 december van 10.00 u tot 12.30 u (besloten groep)

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Prijs: € 37,50

Kerst Mistery 2020

Vriendinnendag:

Heb je zin om met je eigen vriendinnenclubje, sportclub, je gezellige zussen, buurvrouwen of met wie je maar wilt, een leuke gezellige dag uit te gaan?? Denk dan eens aan onze vriendinnendag. Geheel naar je eigen wens te organiseren. Voor een hele of halve dag, met een high tea ….veel is mogelijk !

Ontvangst met koffie en taart, quiltworkshop, lekkere lunch, rondleiding in ons mooie dorpje Kethel, snuffelcursus patchwork, borduren op stof, of wat je zou willen leren op quiltgebied…zeg t maar !
Deze dag op op afspraak te plannen in de winkel van MoniQuilt in Schiedam, en de prijs geheel afhankelijk van wat je zou willen. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of stuur een mailtje.

Schrijf je in met je quilt-vriendinnen voor deze heerlijke dag uit.
Gun jezelf een heerlijk dagje weg uit de dagelijkse sleur en gezellig met andere dames onbezorgd quilten. Na de ontvangst met koffie en taart om 10.30 uur starten we met een Mistery-Quilt projectje, waaraan ook beginners kunnen meedoen. Na de heerlijke en uitgebreide lunch ga je tijdens de middagworkshop verder met het project. We besluiten de dag met een lekker hapje en drankje.
Kosten afhankelijk van wat je zou willen:  indicatie 49,00 pp

Graag tot ziens voor een heerlijk dagje relaxen en veel plezier.

Flyer vriendinnendag

Voor ons programma in 2022: zie volgende pagina 2 (hieronder)