Workshops en Cursussen

INLOOPBEE’S

In alle even weken op donderdagavond (van 19.00 u tot 21.30 u) en op vrijdag van   10.00 u tot 12.30 u en van 13.30 u tot 16.00 u zijn er bee’s. Gezellig weer samen aan je eigen projectje werken . Kosten: € 5,- per keer. Koffie en thee met iets lekkers inbegrepen.
Onze bee’s op vrijdag zijn VOL. Je kunt je wel aanmelden voor een nieuw te starten bee op een ander moment. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden via 06 21697854 of  info@moniquilt.nl

Voor de data: Data Inloopbee 2023

Jane Austen Bee’s en pakketten

Heb jij of wil jij (nog enkele te koop ) de doos voor het maken van de originele Jane Austen coverlet, maar durf je er niet zo goed aan te beginnen ? We zijn een JANE
AUSTEN BEE gestart op woensdag 7 december voor deze quilt, elke 2 weken van 10-12.30 u. Aanhaken en meedoen kan nog!
Bel of app mij op 06 21697854 of stuur een mailtje naar info@moniquilt.nl

Vriendinnendag:

Heb je zin om met je eigen vriendinnenclubje, sportclub, je gezellige zussen, buurvrouwen of met wie je maar wilt, een leuke gezellige dag uit te gaan?? Denk dan eens aan onze vriendinnendag. Geheel naar je eigen wens te organiseren. Voor een hele of halve dag, met een high tea ….veel is mogelijk !

Ontvangst met koffie en taart, quiltworkshop, lekkere lunch, rondleiding in ons mooie dorpje Kethel, snuffelcursus patchwork, borduren op stof, of wat je zou willen leren op quiltgebied…zeg t maar !
Deze dag is op afspraak te plannen in de winkel van MoniQuilt in Schiedam, en de prijs is geheel afhankelijk van wat je zou willen. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of stuur een mailtje.

Schrijf je in met je quilt-vriendinnen voor deze heerlijke dag uit.
Gun jezelf een heerlijk dagje weg uit de dagelijkse sleur en gezellig met andere dames onbezorgd quilten. Na de ontvangst met koffie en taart om 10.30 uur starten we met een Mistery-Quilt projectje, waaraan ook beginners kunnen meedoen. Na de heerlijke en uitgebreide lunch ga je tijdens de middagworkshop verder met het project. We besluiten de dag met een lekker hapje en drankje.
Kosten afhankelijk van wat je zou willen:  indicatie 49,00 pp

Graag tot ziens voor een heerlijk dagje relaxen en veel plezier.

Cursus- en workshopoverzicht 2023

Let op: Wij vragen alle deelnemers om de betaling uiterlijk 3 weken voorafgaande aan de cursus/workshop te voldoen in de winkel of via het bankrekeningnummer NL25 ABNA 0981 3268 97 t.n.v. J.M. Noordijk. Dan pas is deelname gegarandeerd.

Inschrijven kan via: https://moniquilt.nl/wp-content/uploads/2021/10/Inschrijfformulier-MoniQuilt-2022.pdf

Cursussen

Gevorderden Cursus Zomermandjes

Op de volgende vijf zaterdagen werken we van 13.30 u tot 16.00 u samen aan het patroon van de Zomermandjes:  Zaterdag 16 en 30 sep, 4 en 18 nov , 2 dec 2023.

Graag je eigen naaigerei meenemen, zoals naalden, spelden, neutrale (beige) kleur garen, puntschaartje, frixionpen, sewline stift en als je hebt (op les 3) een cm-liniaal, rolmes en snijmat . Het cursusgeld is  € 189,00 inclusief ons MoniQuilt stoffenpakket.

Deze cursus is VOL geboekt. Je kunt je altijd op een reservelijst laten plaatsen via ons mailadres info@moniquilt.nl

Voor meer informatie en inschrijvingen: https://moniquilt.nl/wp-content/uploads/2022/12/Flyer-Gevorderden-Cursus-2023.pdf

Zomermandjes

Workshops

Mysterie High Tea  

Op zondag 4 juni a.s. organiseren wij onze High Tea Mysterie van 13.30 u tot 16.30 u. Voor € 39,- serveren wij hartige sandwiches, wraps, scones en diverse zoete lekkernijen. Ondertussen maken we ook nog een klein werkje.

Deze workshop is VOL geboekt.

High Tea

Kartonnagedoos met Ster op deksel

Op dinsdag 26 september 2023 is er van 10.00 u tot 16.00 u een workshop vouwtechniek. We maken een ster die we vervolgens verwerken in de deksel van een mooie doos, waarin je al je mooie quiltblokken kan bewaren. De prijs is € 59,50 inclusief alle materialen voor de doos, koffie/thee en een gezellige lunch. Gebruik je eigen stoffen; de benodigdhedenlijst en snij-instructies hiervoor  ontvang je na betaling.

Gevouwen Ster op Kartonnagedoos

Poppenhuis Quiltwinkeltje

Omdat er veel vraag blijft naar de poppenhuizen, die in de winkel staan, hebben we besloten om te zien of we dit najaar wederom een 2-daagse cursus kunnen organiseren om je eigen poppenhuis-quiltwinkeltje te maken. Van echt hout maken we een stoffenkast, een balie, een tafeltje, poefje, maken we rolletjes stof, mandjes ed. en natuurlijk maken we miniquiltjes om op te hangen.

Inbegrepen: houten kistje, alle voorgezaagd hout, mini snijmat, een naaimachientje, patronen voor mini-quiltjes, mandjes, ed.

2 daagse : Zaterdagen 23 september en 7 oktober van 13.00-16.00 uur, incl. koffie thee/lekkers en ook alle bovenstaande materialen  € 109,00.

Ook wanneer een workshop is volgeboekt, is opgeven mogelijk. Wij plaatsen je dan op de reservelijst voor 2024.

MoniQuilt Weekend in Oisterwijk (N-B)

In het weekend van 27 t/m 29 oktober 2023 houden wij weer ons gezellige Quiltweekend in hotel Boschoord in Oisterwijk. Dit weekend is VOL GEBOEKT. Opgeven voor 15 t/m 17 maart 2024 kan nu al via een mail naar info@moniquilt.nl onder vermelding van naam, mailadres, telefoonnummer en welke kamer je wenst (1 – of 2 persoons met wie). Prijs voor 3 dagen, incl. 2 x ontbijtbuffet, 3x lunchbuffet, 2 x 3-gangen keuze diner, onbeperkt koffie/thee is nog niet bekend en volgt z.s.m.

Bekijk de flyer hier : https://moniquilt.nl/beschrijving-quiltweekend-2/