Workshops en Cursussen

INLOOPBEE’S

Op de laatste donderdagavond van elke maand (van 19.15 u tot 21.30 u) en elke oneven week op vrijdag van 10.00 u tot 12.30 u en van 13.30 u tot 16.00 u (zie pagina Data Inloopbee 2020 ). Kosten: € 5,- per keer. Koffie en thee met iets lekkers inbegrepen.

Voor alle bees is vooraf inschrijven noodzakelijk. Vol is vol.

 

CURSUSSEN

Basiscursus Quilt flyer Basiscursus 2020-2

 

WORKSHOPS 

Voor inschrijvingen klik je op de onderstreepte tekst voor de FLYER met inschrijfstrook OF klik je op Inschrijfformulier MoniQuilt 2020 )

 

Flyer vriendinnendag

In 2020:

Omdat we veel vragen krijgen over onze Tulpjes Quilt gaan we op zaterdag 25 juli van 13.00 u tot 16.00 uur een voorbeeld maken van een tulpenblok, leer hoe je een medaillon van stof maakt en krijg je volop tips om deze quilt thuis verder af te maken met eigen stofjes of met het stoffenpakket dat los verkrijgbaar is. De prijs voor deze workshop is inclusief het patroon voor de gehele quilt, alle materialen voor het voorbeeld blok, koffie, thee en iets lekkers € 35,00.
Het is mogelijk om het rood/wit/blauwe MoniQuilt Stoffenpakket inclusief randstof los te kopen  voor een bedrag van € 79,50. Dit is beperkt beschikbaar.

Workshop Feather Weight 26 sep 2020

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT.

De workshop zal worden gegeven door Francis Gortmaker (van het Singer winkeltje in Purmerend)
We beginnen de workshop met het onderhoud van je machientje en leer je werken met verschillende voetjes. Daarna ontvang je een patroontje met een stofpakketje , uitgezocht door MoniQuilt om een leuk werkje te maken onder begeleiding van Francis. Natuurlijk onderbreken we de dag voor een gezellige lunch bij de AGA , of op de veranda. Heb je geen Singer featherweight,maar wil je deze wel proberen,dan kun je er een huren voor deze dag bij Francis voor € 15,00.
De workshop zal worden gehouden van 10.30-15.30 u en is inclusief materiaal, een gezellige lunch, koffie, thee en iets lekkers.
Prijs : € 55,00. Minimaal 8 deelnemers

Kerst Mistery op vrijdag 11 december 2020 van 13.30 u tot 16.30 u. Voor € 35,00 maak je een verrassende Kerst Quilt in Rudolfstijl en ontvang je lekkere hapjes en drankjes. Voor stemmige Kerstmuziek zal ook worden gezorgd.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen!

 

Lunch

Zodra de gevaren van de Corona Pandemie zijn geweken en de situatie in ons land weer normaal is geworden, kunnen wij onze klanten weer de mogelijkheid bieden om een lekker belegd broodje en soep van de dag te nuttigen. Dit zal voor een aangename prijs mogelijk zijn. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.