MoniQuilt Stoffenclub

Lijkt het je leuk om iedere twee maanden een pakketje met leuke stofjes uit ons assortiment te ontvangen? Schrijf je dan in voor de MoniQuilt Stoffenclub.
De stofjes zijn groot genoeg voor het maken van applicaties, hexagonnen, sterretjes, clamshells, een naaldenboekje, of mooie sampler – blokken. Op deze manier bouw je een mooie stoffencollectie op, zonder in één keer een groot bedrag kwijt te zijn.

Wat kun je verwachten?

– Elke zending bestaat uit 13 verschillende stofjes, elk 25 x 27cm.
– Je ontvangt bij elke zending een patroon van een 6×6 inch blok, zodat je na verloop van tijd een leuke sampler-quilt kunt maken.
– De pakketten worden vanaf 15 april 2021 iedere 2 maanden verzonden.
– De kosten bedragen € 17,50 per pakket, exclusief verzendkosten van € 4,10 (afhalen in de winkel kan uiteraard ook). Dit bedrag dient 1 week vooraf te zijn voldaan.
– Je kunt opzeggen wanneer je wilt, uiterlijk 2 weken voor de volgende verzending.
– Aanmelden voor deze stoffenclub via de website, telefonisch, mail of mondeling in de winkel. Bij elke opgave graag de volgende gegevens vermelden:

  • naam, adres, mailadres, telefoonnummer
  • hoe wil je het pakket ontvangen: verzenden of ophalen in de winkel?
  • hoe wil je betalen

Inschrijfformulier: https://moniquilt.nl/abonnement-stoffenclub-3/

Vanaf donderdag 28 oktober kun je het pakket van oktober in de winkel ophalen en worden ze verstuurd naar de quiltsters, die daarom hebben gevraagd (denk daarbij s.v.p. aan de betaling vooraf).